back to top
spot_img

Armin van Buuren va lansa azi show-ul susținut pe Burj Khalifa. Live video de la ora 18

Renumitul DJ olandez Armin van Buuren a filmat un show pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, anunțând în acest fel prima ediție a festivalului UNTOLD din Orientul Mijlociu.

Este primul set realizat la cea mai mare înălţime şi pentru acest eveniment a fost folosit cel mai mare ecran LED din lume, informează Weraveyou.com.

Armin van Buuren promovează primul UNTOLD din Orientul Mijlociu

16 august 2023

Setul lui Armin van Buuren de pe Burj Khalifa va fi disponibil începând de miercuri, 16 august, de la ora 18:00, pe canalul de YouTube al DJ-ului. Olandezul este ambasadorul festivalului UNTOLD.

Primul festival UNTOLD din Dubai va avea loc în luna februarie 2024 la „Expo City Dubai”, iar fanii se pot înregistra pe site-ul www.untold.com/dubai pentru primele abonamente. Acestea vor fi scoase la vânzare în curând.

Aflat de 21 de ani pe lista primilor cinci DJ-i ai lumii, votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 în muzica electronică şi DJ-ul numărul 1 al stilului trance, Armin van Buuren a mixat la etajul 149 al impresionantei clădiri Burj Khalifa (foto, jos).

16 august 2023
Foto Pixabaycom

La filmare au contribuit echipe din mai multe ţări. Echipa video a filmat 20 de TerraBytes cu 18 camere video 4K. Zace camere au surprins imagini de pe faimoasa clădire, iar alte opt au filmat deşertul în lumina apusului.

De asemenea, patru drone au zburat la peste 830 de metri înălţime pentru a înregistra imagini. Setul are 41 de minute.

author avatar
Mihai Morcovescu

Lasă un răspuns

Alte stiri

Te-ar putea interesa și...